Motivációk & Idézetek

Mindenkivel megesik, hogy egy időre elveszíti azt a bizonyos motivációt, ami minden nap löki a céljai elérése felé. Ilyenkor kezd el dolgozni bennünk a bizonytalanság, a kétségbeesés, a félelem és még sorolhatnánk. Erről rögtön eszünkbe is jut egy idézet, Zig Ziglartól: „Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem… Ezért kell naponta megmártózni benne!”

MOTIVÁCIÓK

A mindennapokra. Ezek a motivációk tükrözik az életszemléletemet, motiválnak a mindennapokban és a munkámban is.  Ezek erőt és hitet adnak, pozitív töltést és pozitív gondolkodásra sarkalnak. Segít elfelejteni és feldolgozni azt ami zavar, segít abban hogy más szemszögből közelítsek meg egy-egy helyzetet vagy problémát. Amikor letört vagyok, vagy rossz a kedvem akkor, olvasom és gyártom ezeket.

Biztos vagyok benne, hogy találsz magadnak olyat ebben a gyűjteményemben ami téged is motivál 🙂

Pár kedvencet írok is ide, de képessel folytatom, mert azok nem csak motiválnak de szépek is!

 

  • „A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.” (Elbert Hubbard)
  • „Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót.” (Milton Berle)
  • „Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.” (Henry Ford)
  • „A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített.” (Dale Carnegie)
  • „Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.” (Will Rogers)
  • „Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget; egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget.” (Winston Churchill)
  • „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)