Életstílus és siker

BetterLife

 

Üdvözöllek az oldalamon, Soós Anita vagyok, online anyu!

Szeretnék neked

bemutatni egy olyan lehetőséget, amit anno két kézzel ragadtam meg és nem engedtem el. Ami nagy mértékben megváltoztatta az én életemet és családom anyagi helyzetét! Ami által Neked is olyan életed lehet, amilyet szeretnél.

 

Velünk egy olyan lehetőséget kaphatsz, amivel egy olyan jövőt építhetsz ki, ami pénzügyi biztonságot eredményez. Segíteni fogunk megtanulni azokat a lépéseket, amiktől sikeressé válhatsz.

Én magam sem hittem igazán, hogy sikereim lehetnek, vagy egy rendes jövedelmem lehet, de arra sem számítottam, hogy főállású fizum lesz.  A pályám kezdetén még nem voltak nagy terveim csak szerettem volna egy kis jövedelem kiegészítést mert ugye a GYED sem, de a GYES sem kényeztet el anyagilag. A gyermek születésvél pedig nőnek a kiadások. Azt is tudtam, hogy két gyermekes anyuként a szakmámban sosem sem lesz rendes fizetésem, és mivel a prioritások is megváltoztak, szükség lett egy anyagi biztonságra is. Itt ezt megtaláltam! Tisztában voltam azzal, hogy egy 8 órás munkahely minimum 10 órás távollét a gyerekektől. Arról nem is beszélve, hogy meg kell oldani a felügyeletüket ha betegek, vagy szünet van.

Idővel kiderült, hogy a cégem nem vesz vissza ? meg az is, hogy anyuként egy-egy állás esetén az ajtókat az orromra vágják. Ezért eldöntöttem, hogy másként lesz, többet nem szolgáltatom ki magamat. Szerettem volna kikerülni az alkalmazotti jogviszony nyújtotta mókuskerékből ezért is kerestem a lehetőségeimet, majd ezt megtalálván döntöttem úgy, hogy online kezdek el dolgozni. 

Azt gondolom, ha nekem megváltoztatta a szemléletem és megváltoztatta az anyagi helyzetünket,

akkor bárki másnak megváltoztathatja, Neked is!

Hogyan is tudtam sikeressé válni?

Folyamatosan figyeltem, és figyelem is körülöttem azokat az embereket, akik a leggyorsabban fejlődnek és a legprofibban dolgoznak. Rendszeresen konzultáltam és konzultálok is velük,  elfogadtam és elfogadom a segítségüket. 

 Megértettem, hogy mit, miért és hogyan csinálnak.

 Összegyűjtöttem és kiválasztottam a számomra legjobban megvalósítható szakmai módszereket, majd ezeket alkalmazva tapasztalatokat szereztem.

 A saját hibáimból sok mindent megtanultam, de még tanulok is ? .

Létrehoztam egy másolható rendszert, amelynek az alkalmazásával, és az én segítségemmel könnyedén elindulhatsz TE is siker útján!

Téged mi motivál legjobban?

A CSALÁD

Melyet szeretsz

AZ OTTHON

Melyre vigyázol

A PÉNZ

Melyet megkeresel

Engem mind a három motivált.

A gyerekek miatt, kellett egy ház. A házat fenn tartani pénzből tudjuk.

Egy családnak az otthon, összetartást és biztonságot is ad!

Te is szeretnél többet ami van, szeretnél jobban élni de nem tudod hogyan?

Szívesen megmutatom neked ezt a lehetőséget! 

Vagy csak kattints a gombra…