Vörös tea kapszula piperinnel és krómmal

Természetes eredetű, fogyást segítő

A Vörös tea – RED tea étrend-kiegészítő természetes módon Segíti a fogyást erősíti az immunrendszert is.

KatalógusKlubtagság előnyei

Tudtad, hogy a Vörös tea hosszú távú és  rendszeres fogyasztása a hagyományos kínai gyógyászat szerint, segít kezelni és megelőzni a magas vérnyomás, magas vércukorszint és magas  koleszterinszint kialakulását? 

Használd a Vörös tea – Red tea kapszulát ha:

  • szeretnél természetes módon fogyni
  • diétázol és kiegészítést keresel
  • természetes módszert keresel a vírusok és baktériumok elleni védelemre
  • segíteni szeretnél immunrendszerednek
  • megelőznéd a magas koleszterinszintet
  • megelőznéd a magas vércukorszinted
Vörös tea_red tea kapszula

A vörös tea jótékony hatásai

Segíti a vércukorszínt egyensúlyban tartását, ezáltal az állandó éhségérzet és az édesség vágyat csökkenti és zsírégető hatása van.  

Görcsoldó és gyulladásgátló hatása van. Enyhíti a fejfájást, az asztmát, a szénanátha tüneteit, és jótékony hatással van az álmatlanságra is.

Hatásos ellenszere a bőrbetegségeknek, és a pattanásos bőr ellen is megoldást nyújt. A magas antioxidáns tartalomnak köszönhetően alkalmas a prosztatagyulladás okozta bántalmak kezelésére. Lassítja vagy bizonyos esetekben meg is állítja a sejtek káros elváltozását.

vörös tea

Króm

Segíti a vércukorszínt egyensúlyban tartását, ezáltal az állandó éhségérzet és az édesség vágyat csökkenti és zsírégető hatása van.

Piperin

Segít megszabadulni a felesleges kilóktól, mivel kimutatták, hogy a zsírlerakodását szabályozó gének aktivitását blokkolja szervezetedben, így nem tudnak lerakodni a testedben.

További pozitív hatása, hogy stimulálja a bőr pigment sejtjeit. Emellett izzasztó és vizelethajtó hatása is van, tehát gyorsítja az anyagcserédet, segíti az emésztőrendszered működését. Ez a fűszer serkenti a gyomorsav kiválasztást is, így segíti az emésztést, megelőzi a székrekedést és a puffadást, valamint a görcsöket.

Piperin- feketebors

Szeretnél fogyni?

Akkor ezt ne hagyd ki! A Vörös tea kapszula ebben segít neked hiszen, csak olyan összetevőkből áll amik egy diétát vagy fogyókurát támogatnak. De Ne feledd, csökkenti a koleszterin szintet, erősíti az immunrendszert hiszen megakadályozza a baktériumok növekedését, fokozza az emésztést is.

Ha méregtelenítenél is kíváló társad lesz. Továbbá, segít gyorsabban lebontani az alkoholt és enyhíti a másnaposság tüneteit is 😉

Minden Vörös tea – Red tea kapszula a következőket tartalmazza:

  • 400 mg vöröstea-kivonat (ebben 120 mg polifenolok)
  • 100 mg feketebors-kivonat (10 mg piperin)                                                                
  • 100 mcg króm-pikolinát (a króm kelát formája)
  • pullulán kapszula

Vörös tea – Red tea  kapszulát  keresd a képviselődnél, vagy meg is rendelheted magadnak! Természetesen a klubtagoknak jár min. 23% kedvezmény a ? a weben feltűntett árból!

Nem vagy még klubtag, de szeretnél klubtag lenni és élni az állandó ajándékokkal és kedvezményekkel? Akár 90%-os kedvezménnyel is? Ehhez nem kell mást tenned, csak KLUBTAGnak lenned és élhetsz is a különböző kedvezményekkel és jutalmakkal! A tagság teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!!! Ellenben ajándékokat és ingyen katalógust kaphatsz a hűségedért!  

Ha ügyesen vásárolsz a szállítási díjat sem kell kifizetned.