IMMUNAVITA

Természetes immunvédelem

Az Immunavita a lehető legjobb társ szervezeted természetes védő mechanizmusainak megerősítésében.

Két növényi kivonat kombinációja: acerola és bodza. 

KatalógusKlubtagság előnyei

Immunavita

 immunerősítő acerolával és bodzával

Két növényi kivonat kombinációja: acerola és bodza. C-vitamin természetes forrása, amely segít fenntartani az immunrendszer megfelelő működését. Kiváló immunerősítö amelyet ősztől tavaszig bártran lehet alkalmazni, hiszen magas C vitamin tartalma és tartalmazza mindazt ami az acerolában és a feketeribizliben megtalálható.

Használd az Immunavitát:

  • betegségmegelőzésképpen, a szervezeted immunrendszerének erősítésére
  • megfázás, fertőzések lefolyásának gyorsítására
  • rendkívüli fáradság, állandó stressz esetén
  • általános kimerültség és a szervezet gyengesége esetén
  • C-vitamin-hiány esetén
immunvédő és immunerősítő

Acerola

Minden gyümölcs közül a legnagyobb természetes C-vitamin tartalommal rendelkezik, a narancstól 90-szer, a citromtól pedig 30-szor több vitamint tartalmaz. Az acerola gyümölcs továbbá két nagyon értékes antioxidánst, azaz karotinokat és antocianinokat tartalmaz, melyeknek köszönhetően az acerola antioxidáns hatékonysága nagyobb, mint a magas antioxidáns tartalomról híres szőlőké. Az acerola vagy barbadoszi cseresznye mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm. átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5%) tartalmaz C-vitamint. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz.
immunvédő és immunerősítő

Fekete bodza

Évszázadok óta természetes antibiotikumként használatos. Ennek a növénynek a csodálatos hatását már több tudományos kutatás is megerősítette. Jótékony működését a benne megtalálható anyagoknak köszönheti: C-vitamin (nagy mennyiségben), B-vitaminok (tiamin, riboflavin, niacin, folsav, biotin), A-vitamin, ásványi anyagok (kalcium, kálium, alumínium, vas, nátrium), szerves savak, cserzőanyagok, illóolajok, pektinek és flavonoidok, melyek megnehezítik a vírusok fejlődését. A feketebodza virágzata flavonoidokat (kvercetint, kempferolt), fahéjsav-származékokat, illóolajat és nyálkát tartalmaz. A bogyó gyümölcssavakat, C-vitamint, A-vitamint, flavonoidokat valamint antociánokat (szambucint) tartalmaz. A levél nagy koncentrációban tartalmaz kéksav-glikozidokat mint a szambunigrint.
immunvédő és immunerősítő

Minden Immunavita kapszula a következőket tartalmazza:

  • acerola kivonat (500 mg), 25% C-vitaminra (125 mg, azaz 156% RWS-re) szabványosítva,
  • feketebodza-kivonat (100 mg), 10% polifenolokra (10 mg) és 0,3% antocianidinre szabványosítva,

Pullulánkapszula.

IMMUNAVITA  kapszulát  keresd a képviselődnél, vagy meg is rendelheted magadnak! Természetesen a klubtagoknak jár min. 23% kedvezmény a ? a weben feltűntett árból!

Nem vagy még klubtag, de szeretnél klubtag lenni és élni az állandó ajándékokkal és kedvezményekkel? Akár 90%-os kedvezménnyel is? Ehhez nem kell mást tenned, csak KLUBTAGnak lenned és élhetsz is a különböző kedvezményekkel és jutalmakkal! A tagság teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!!! Ellenben ajándékokat és ingyen katalógust kaphatsz a hűségedért!  

Ha ügyesen vásárolsz a szállítási díjat sem kell kifizetned.