BlueNature

Szamártejes szappan

szamártejes_szappan
Böfiatalító

Te tudtad, hogy a szamártej jótékony hatással van a bőrödre?

Nem véletlen fűrdött Kleopátra szamártejben.

Szamártejes szappan

Tudományosan bizonyított tény, hogy a szamártej öregedésgátló hatóanyagai, feszesítik, táplálják és hidratálják a bőrt, mindemellett nagyon erős gyulladásgátló hatással is rendelkezik. Antibakteriális hatású enzimeket és antiallergénekat tartalmaz. Jótékony hatása bőrbetegségekre bizonyított.

Szamártejes szappan
Védi a bőr savköpenyét

A benne lévő Ω -3 és Ω -6 antioxidáns zsírsavak, növelik a bőr rugalmasságát. A benne található hidratáló vitaminoknak és aminosavaknak köszönhetően pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét. Ideális mennyiségben tartalmaz továbbá A, B2, B5, C és E- vitamint, melyek fokozott a bőrregeneráló és bőrvilágosító hatásúak. A szamártej igen gazdag laktózban, ugyanakkor zsírszegény.

Mindennapos használatával a bőr bársonyosan puha és élettel telivé válik. 

szamartejes szappan

A szamártejes szappant keresd a képviselődnél, vagy meg is rendelheted magadnak! Természetesen a klubtagoknak jár min. 23% kedvezmény a  weben feltűntett árból!

Nem vagy még klubtag, de szeretnél klubtag lenni és élni az állandó ajándékokkal és kedvezményekkel? Akár 90%-os kedvezménnyel is? Ehhez nem kell mást tenned, csak KLUBTAGnak lenned és élhetsz is a különböző kedvezményekkel és jutalmakkal! A tagság teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!!! Ellenben ajándékokat és ingyen katalógust kaphatsz a hűségedért!  

Ha ügyesen vásárolsz a szállítási díjat sem kell kifizetned.

10 + 12 =

soós anita
  • anitasoos.hu@gmail.com
  • +36 306258718