Dolgozz otthonról vagy bárhol, ahol van internet.

Befektetés és kockázatok nélkül.

betterstyle dolgozz velünk

Ismerd meg a BetterStyle International előnyeit!

Három különböző mód a sikerhez vezető úthoz!

A választás csak rajtad áll.

A kezdetektől fogva te döntesz, hogy melyik út vezessen a Te

sikeredhez.

PÉNZKERESÉS

Jövedelemkiegészítés (mellékállás)

Hosszútávú jövedelemszerzés, karrier lehetőséggel. Lehetőséged van vezetővé válni a képzéseink által és főállású fizetésre szert tenni.

TÖBBSZINTŰ MARKETIG KÉPZÉST BIZTOSÍTUNK NEKED

Social Media Marketing és tartalommarketing (publishing) alapokon szinte minden iparágban eredményesen és költséghatékonyan bevethetőek!
Velünk megtanulhatod. Megmutatjuk Neked a jövő üzleti modelljét! Csak tanulj és figyelj!

SPÓROLSZ – MEGTAKARÍTASZ

Olcsóbb termékeket vásárolsz. Teljes szabadsággal választhatod meg, hogy mit vásárolsz, mennyiért és mikor. Kedvezményt már az első megvásárolt katalógustermék árára is kapsz. Egyszerűen élvezd a nagyszerű termékeket különleges áron!

Szívesen használsz jó minőségű termékeket? Szeretsz új dolgokat kipróbálni? Szeretsz emberekkel kommunikálni?
Akkor ezt figyeld!
BÁRMIT ELÉRHETSZ HA…..VELÜNK DOLGOZOL!
Mindezt befeketés és kockázat nélkül.
Tudom fogod a fejedet, hogyan???? Áh ismerősökre kell vadászni…..nyugi ez nem az. Itt NEM zaklatunk idegeneket.
Gondoltál már arra, hogy magadnál hagyd a pénzedet a saját webshopodban és nem valami idegennél?
Most itt a lehetőség.
Szenzációs termékeink vannak pénztárca barát árakon,
SŐT nálunk 5 éve nem volt áremelkedés SEM! Vagyis, nem csak nagyker áron vásárolhatsz nálunk de duplán sporolhatsz is, mikor mindennek megy fel az ára. A bónusz csupán az, hogy kereshetsz is velünk!
Mivel minimum -30%-al olcsóbban jutsz a termékekhez, amik koncentrátumok vagy magas hatóanyag tartalommal bírnak, már jól jártál, hiszen kevesebbet kell használni belőle. Kedvezményt pedig, már az első megvásárolt katalógustermék árára is kapsz. Egyszerűen élvezd a nagyszerű termékeket különleges áron!

Merre tovább a mai helyzetben?

Nem szeretnél értékesíteni? Megértelek. Eleged van a sok átverésből és MLM kamu ígéretekből? Megértelek! Egészítsd ki a jövedelmedet, vagy keress attól többet!

Mondjuk legyen az első célod, havi 100.000 Ft PLUSZ bevétel megteremtése! Mit szólsz hozzá? Jól jönne ugye?

Tervezz, tanulj, spórolj tudatosan! NEKEM BEVÁLT!!!!
NEM kell eladnod termékeket, házalnod és az ismerőseidet zaklatni.
A gazdag kínálatnak köszönhetően széles ügyfélkört garantálunk.

MILYEN LEHETŐSÉGEKET NYÚJTUNK SZÁMODRA:

Tesztelj termékeket és keress pénzt vele
Hogyan kezdj hozzá?
Olyan termékeket használsz, amelyeket egyébként is megvásárolsz a boltokban, viszont ha jól dolgozol, akkor pénzedbe se fog kerülni!
Minden eszközt biztosítunk az előrehaladásodhoz INGYEN!
Ha elég tehetségesnek érzed magad ezen a területen és szívesen belevágnál a munkába, akkor ez a lehetőség neked szól!
Webshopot üzemeltetnél, de nincs mit eladnod? Nem szeretnél eladni és házalni?
Legyél közvetítő, képviselő amivel szintén kereshetsz egy kis pénzt…..
Egyedi linkeket helyezhetsz el a saját oldalaidon vagy közösségi profiljaidon, és amikor valaki ráklikkel a linkedre, majd arról az adott oldalról vásárol meg valamit kedvezményesen, akkor te is részesedést kapsz a bevételből. Így nem kell agyalnod a raktározáson vagy a kiszállítás módján – az adott oldal mindent elintéz majd helyetted. A te egyetlen feladatod a reklámozás lesz.
A reklámozáshoz Teljesen INGYENES eszközrendszert biztosítunk számodra! Az egyik legteljesebb, legrészletesebb és legjobban kipróbált rendszer, amelyet valaha is kidolgoztak!
Automatizálhatod a közösségi médiákon a pénztermelő gépezeted növekedését!
betterstyle dolgozz velünk
Social Media – Fedezd fel a Facebook üzleti lehetőségeit

 

Hogyan kezdj hozzá?
A Facebook a legjobb hely az emberek, ötletek és termékek online összekapcsolására. Ez a világ legnépszerűbb online piaca!
Keress pénzt Facebookozással!

MIT BIZTOSÍTUNK MI?

A lehetőség nem igényel nagy időráfordítást, természetesen biztosítjuk az eszközöket. Rendelkezésedre bocsátjuk az automata képzési és tájékoztatási rendszerünket. Ha segítségre vagy tanácsra van szükséged az új feladatokkal kapcsolatban, akkor mindig van kihez fordulni. Hiszen, egyedül senki nem képes olyan eredményeket elérni, mint egy jó csapatban. A közösségek ereje megkérdőjelezhetetlen!
betterstyle dolgozz velünk

TERMÉKEINK

A termékeinknek magas a hatóanyagtartalmuk vagy koncentrátumok, ezért különböznek a boltban lévőktől, elérhető áron vannak. Egyre nagyobb rá a kereslet, mert olyan termékek, amik szükségesek egy háztartásba és rendszeresen meg is vesszük.
Szépségápolás, kozmetikumok, parfümök
Fogyókurás termékek és Vitamin étrendkiegészítők
Tiszítószerek és mosószerek
Háztartási- konyhai kiegészítők
Teák és kávék
N

Amiért BetterStyle cég mellett döntöttem

NEM KELLETT idegeneket felkeresnem, nincs anyagi kockázat. Ösztönöz (ajándékok,nyaralás, autóprogram), NEM kellett drága csomagot vennem és tagsági díjat fizetnem!
ONLINE PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG MELY TÁVMUNKÁNAK KIVÁLÓ! DE LEHETŐSÉGET NYÚJT arra, hogy NE másnak dolgozz, hanem magadnak.
Ne félj egy Új lehetőségtől, mert az lehet minden problémából a kivezető út.

SIKER

Ők már elérték! Ismerd meg hétköznapi emberek tanácsait.

Legyél te is a csapatunk tagja!

“Amikor belevágtam a célom a háztartási kiadások csökkentése volt, de hamar rájöttem, hogy a spórolás mellett plusz bevételre is sikerült szert tennem minden nagyobb erőfeszítés nélkül …”
Amikor el kezdtem online dolgozni, nagyon a mélyben voltam anyagilag és lelkileg. Nem hittem,hogy bármi is sikerülhet. Aztán rövid időn belül megmutatta nekem a cég,hogy igen, lehet online munkával pénzt keresni. Olyan anyagi biztonságot tudok adni a családomnak,ami ezelőtt csupán álom volt. Megtanultam újra hinni, és pozitívan,boldogan élni.
Én amikor elkezdtem ezt az online munkát a hitelemet nehéz volt fizetni, de most már ez sem gond, mert a lehetőségnek köszönhetően sikerült kiváltanom a hitelemet! Mivel a Fő állásom mellett kezdtem el, most már dupla fizezésem van egy hónapban! Egyszerűen imádom a munkám! Ne gondolkodj rajta, vágj bele, itt jó helyen vagy, itt megteremtheted a jövőd!
“Még a kicsik mellől kezdtem el online dolgozni itthonról, mert szükségessé vált még egy bevételi forrás… Amire nem számítottam, hogy otthoról működteteő vállalkozást építek fel 1.5 év alatt a semmiből. Ha még mindig hezitálsz, ne tedd csak vágj bele! Ne feledd, a jövődet MA írod!
betterstyle dolgozz velünk

Ajánlj, minket ismerőseidnek

Ha úgy érzed hogy nem vagy elég nyitott a változáshoz,akkor oszd meg ezt az oldalt egy olyan ismerősöddel, akinek szívesen segítenél ezzel a lehetőséggel.

5 + 13 =

soós anita
  • anitasoos.hu@gmail.com
  • +36 306258718