Hírek & Akciók
NOVEMBERI hírek
Aktuális katalógus

Mi várható Novemberben?

Rengeteg akcióval és újdonsággal készültünk nektek most novemberben. De, nem csak újdonságokkal találkozhattok, hanem különböző csomag ajánlatokal 🙂  Izgalmas ugye?

Csak lapozd fel az aktuális BetterStyle katalógust nézd meg milyen akciókkal készültünk neked. NE feledd, ha klubtag vagy, mindezt még olcsóbban klubtagsági áron megkaphatod!

Fedezd fel te is milyen ajándékok várnak rád, HA novemberben leszel klubtag!

A könnyű start lehetőségeit feltélenűl használd ki!
HA a csatlakozásod hónapjában, tehát most novemberben feltöltöd a háztartásodat az új kedvenceiddel, akkor a megkapod a szamártejes szappant mindössze 10 Ft -ért 1490 Ft helyett!

DE ha megrendelésed összege eléri a 100 p akkor megkapod a parfűmöt és a Sensot csomagot mindössze 99 Ft-ért 8990 Ft helyett!

 

Amenyiben a barátnőd is csatlakozik, és feltölti háztartását tiéd lehet a Caramella parfüm mindössze 99 Ft -ért, 5990 Ft helyett, de minden egyes barátnőd megrendelése után kaphatsz még 8000 Ft-ot!

NE maradj le az akciós csomagokról sem, most majdnem féláron juthatsz hozzájuk!

Ünnepi ajándék csomagok mindenkinek. Ajándékozz szépséget vagy egészséget!
Nézd meg a karácsonyi díszeinket és válaszd ki azt amivel feldíszítenéd az otthonodat!.
A Silver Action egy olyan koncentrátum, mely kizárólag természetes illóolajokból készült ezüst kolloid nanorészecskék adalékával. CSAK most NOVEMBERBEN extra akcióban!

Szállítási akció

NOVEMBERBEN a KISZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET HELYETTESÍTŐ TERMÉK az Andalúziai nyár parfümvíz. Amennyiben a megrendelésed 100P alatt lesz és nem szeretnéd kifizetni a standard kiszállítási költséget, akkor cseréld azt Postadíjat kiváltó termékre!

7 + 3 =