Januári Ajándékeső
nézd meg milyen ajándékok várnak rád januárban
Katalógus

Ezt figyeld mennyi ajándékod lehet. 

NEM VAGY MÉG KLUBTAG?

TUDTAD? hogy klubtagok nálunk alapból vásárolnak, még az akciós termékeket is. Rendszeresen kapnak külöböző ajándékokat vagy plusz kedvezményeket is! Ez egy örökös kedvezmény! Már korábban írtam ebben a cikkemben >>>

Ajándé

FIGYELJ MERT JANUÁRBAN többet kapsz smile

Az 1. hónap ajándékai a hab helyett a fenti 10 Ft-os és 99 Ft-os termékek!

HA ügyesen vásárolsz, akkor részt veszel az ajándékozási programunkban, ahol 3 hónap alatt megszerezhetsz 20.090 Ft értékben termékeket ? ami nem olyan rossz azért ugye? A programban a hónapok ajándékait az alábbi képen látod.

Ajándék könnyű start

EZ nem minden!

Ha hozod a barátnődet, vagy a szomszédodat is aki, szintén bevásárol, plusz kedvezményekben és ajándékokban részesülhetsz! Ugye milyen jó?

NÉZD MEG MILYEN AJÁNDÉKOK VÁRNAK MÉG RÁD!!!

 

 

Ajándék Collagen booster szett

Az ELSŐ januárban regisztrált klubtag után, aki januárban minimum 100 P-ért ad le rendelést, 99 Ft-ért Collagen Booster csomagot kapsz.
A csomag tartalma: javító krém és koncentrált arc- és szemszérum.

Katalógusérték: 10 800 Ft

EZ nem minden!

Ajándék januárban red te és kollagén kapszula

A MÁSODIK és MINDEN RÁKÖVETKEZŐ, januárban regisztráló klubtag után, aki januárban minimum 100 P-ért ad le rendelést, 99 Ft-ért a következőt kaphatod meg: Natural Collagen(erős ízületek és csontok, gyönyörű bőr) és Red Tea Forte (fogyássegítő).

Katalógusérték: 9 800 Ft

VAN TOVÁBB IS!!!

Ajándék januárban

A HARMADIK januárban regisztráló klubtagért, aki januárban minimum 100 P-ért ad le rendelést, 790 Ft-ért palacsintasütőt kapsz, amelynek segítségével gyorsan és könnyedén készíthetsz ízletes palacsintát >>>

 • Tapadásmentes felület, amellyel a tészta nem ragad le.
 • Gyorsan felmelegszik, és segít egyenletesen kisütni
  a könnyű, vékony palacsintákat.
 • A készlet tésztaelosztót is tartalmaz.
 • Csúszásgátló talpak.
 • A sütőlap mérete: 23 cm
 • Teljesítmény: 700 W

DE van MÉG egy JÓ HÍREM!

A kedvezmények összeadódnak! Új klubtagoknak érdemes kihasználniuk a lehetőséget! Hiszen a klubtagság kezdetén jogosult vagy a professzionális csomagunkra, amiben alapból 14 db termékhez juthatsz hozzá -50% kedvezménnyel!!! Jól látod, ekkora kedvezményt kaphatsz erre a csomagra. Erről ebben a cikkemben írtam már, itt olvashatsz róla>>>

Tehát már nyertél is.

Gondold végig mennyi ajándékot kaphatsz a 10 Ft-os és 99 Ft -os termékeken kívűl, összesen az elkövetkezendő 3 hónapban, főleg ha hozod a barátnőidet is! Több mint 40.000 Ft értékű ajándék amit bezsebelhetsz! Neked is kell ugye?

Vásárolj online, még többet még olcsóbban! ?  de kereshetsz is vele annyit, amennyit csak szeretnél ? törzsvásárlóként ajánlod a klubot a szomszédnak vagy a barátnődnek és már nem csak kedvezményesen vásároltál de kerestél is velünk!
Az ősz a legjobb időszak arra, hogy kihasználd a Betterware adta lehetőségeket. Markold fel a jutalmakat és a plusz kedvezményeket!

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

 1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Tehát minden termékre még az akciósokra is alapból 23% kedvezményt kapsz. Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
 2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
 3. Cipelned sem kell hiszen házhoz hozza a futár!
 4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
 5. Jutalmazzák a vásárlásaidat

9 + 6 =

soós anita
 • anitasoos.hu@gmail.com
 • +36 306258718