Hírek & Akciók
Februári hírek
Aktuális katalógus

Mi újság FEBRUÁRBAN?

Februári aktualitások 

Lássuk mi is vár rád most februárban: 211 db akciós termék, 5 db akciós csomag, 33 db újdonság! Jah és Változatlanul kedvező árak!!!!! MIÉRT? Mert 2022-ben sem emeltünk árat!

Csak lapozd fel az aktuális BetterStyle akciós katalógust, és szerzd be a háztartásodba a minőségi termékeket. Meríts ötleteket a praktikus dolgainból az otthodba vagy a konyhádba, és fedezd fel a csomag ajánlatainkat is 🙂

NE  feledd ha klubtag vagy mindezt még olcsóbban klubtagsági áron meg is kaphatod!

Valentin napra

Szuper 1+1 ajándék csomagok készültek nektek! Használd ki a kedvezményes árukat TE is , és lepd meg párodat, vagy akár a szeretteidet velük.

Hírek februárban

HYDROCLINIC Extra CSOMAG

MOST CSAK 1500 Ft szerezheted meg, 6190 Ft helyett! A Hydroclinic arctonik és krém a bőr számára azonnali, hosszan tartó hidratálást garantál. A mindennapi szépségápolás két lényeges eleme!

Rendeld meg most!

hydrocsomag februári hírek

Januárban lettél klubtag?

Januárban lettél Klubtag de még nem rendeltél magadnak semmit, ne aggódj, eljött a te időd! Most ha februárban feltöltöd a háztartásodat a Romantic parfűmöt 10 Ft-ért kaphatod meg! De ha ügyes vagy bezsebled a Hydroclinic csomagot is!!!

romantic parfüm - februári hírek

Izelítő a Februári ujdonságokból

februári hírek- ujdonságo
februári hírek- ujdonságo
februári hírek- ujdonságo
februári hírek- ujdonságo

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint, a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Cipelned sem kell, mert házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Jutalmazzák a vásárlásaidat

8 + 1 =

soós anita
  • anitasoos.hu@gmail.com
  • +36 306258718

Mindent a BetterStyle-ról