Hírek & Akciók
Márciusi hírek
Aktuális katalógus

Mi újság Márciusban?

Márciusi hírek

Rengeteg újdonsággal készültünk márciusban nektek. De nem csak újdonságokkal találkozhattok, hanem meglepetés csomag ötletekkel is 🙂

Csak lapozd fel az aktuális Betterstyle katalógust és meríts ötleteket erre a napra és ne feledd ha klubtag vagy mindezt még olcsóbban klubtagsági áron megkaphatod!

Márciusi klubtagoknak járó kedvezmények

Tudtad, hogy a klubtagok -30%-os  kedvezményes áron vásárolhatnak? Tudtad, hogy állandó ajándékokat és plusz kedveményeket lehet kapni?

NEM vagy még klubtag de szeretnél csatlakozni és élni az állandó kedvezményekkel, most megteheted, Nézd meg milyen ajándékok várnak márciusban!

Kleopátra csomag

Kleopátra csomag (a márciusi katalógus 11. oldalán) kecsketejes szappan és Hydroclinic testápoló tej most együtt csak 1880 Ft ( 3380 ft helyett). A kecsketejes szappan hidratálja, puhítja a bőrt, és csökkenti az irritációt. Ideális érzékeny bőrre, Kleopátra is értékelte! Akárcsak a Hydroclinic testápoló tej 🙂

Kleopátra csomag márciusi hírek

Újdonság

Hair & Nails Complex

Biotint, szelént és szilícium-dioxidot tartalmazó étrend-kiegészítő az erős, fényes hajért és körmökért, valamint a szép bőrért. A biotin, szelén, szilícium-dioxid és csalán mikroelemek olyan kombinációja, amely segít belülről gondoskodni szépségünkről!

Biotin márciusi hírek

Szállítási akció

Februárban a KISZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET HELYETTESÍTŐ TERMÉK a Caramella parfümvíz. Amennyiben a megrendelésed 100P alatt lesz és nem szeretnéd kifizetni a standard kiszállítási költséget, akkor cseréld azt Postadíjat kiváltó termékre!

márciusi hírek

1 + 4 =

soós anita
  • anitasoos.hu@gmail.com
  • +36 306258718

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint, a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Cipelned sem kell, mert házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Jutalmazzák a vásárlásaidat