MÁRCIUSI Ajándékeső
nézd meg a márciusi ajándékokat csak rád várnak!
Katalógus

Ezt figyeld mennyi ajándékod lehet. 

NEM VAGY MÉG KLUBTAG?

TUDTAD? hogy klubtagok nálunk alapból vásárolnak, még az akciós termékeket is. Rendszeresen kapnak külöböző ajándékokat vagy plusz kedvezményeket is! Ez egy örökös kedvezmény! Már korábban írtam ebben a cikkemben >>>

Nézd meg a márciusi ajándékokat!

márciusi ajándék

FIGYELJ MERT MÁRCIUSBAN többet kapsz smile

Az 1. hónap ajándékai a hab helyett a fenti 99 Ft-os és a 200 Ft-os termékek!

HA ügyesen vásárolsz, akkor részt veszel az ajándékozási programunkban, ahol 3 hónap alatt megszerezhetsz 20.090 Ft értékben termékeket ? ami nem olyan rossz azért ugye? A programban a hónapok ajándékait az alábbi képen látod.

Ajándék könnyű start

EZ nem minden!

Ha hozod a barátnődet, vagy a szomszédodat is aki, szintén bevásárol, plusz kedvezményekben és ajándékokban részesülhetsz! Ugye milyen jó?

NÉZD MEG MILYEN AJÁNDÉKOK VÁRNAK MÉG RÁD!!!

 

 

argan szett márciusi ajándék

Az ELSŐ Márciusban regisztrált klubtag után, aki márciusban minimum 100 P-ért ad le rendelést, 99 Ft-ért Argan Quen csomagot kapsz.
A csomag tartalma: tusfürdő és testápoló

Katalógusérték: 4380 Ft

EZ nem minden!

szépségcsomag márciusi ajándék

A MÁSODIK márciusban regisztráló klubtag után, és minden további után, aki márciusban minimum 100 P-ért ad le rendelést, 99 Ft-ért a következőt kaphatod meg: Caramella parfüm és Q10 szépség elixír

Katalógusérték: 10 200 Ft

VAN TOVÁBB IS!!!

serpenyők márciusi ajándék

A HARMADIK januárban regisztráló klubtagért, aki januárban minimum 100 P-ért ad le rendelést, 790 Ft-ért serpenyő szettet kapsz, amelynek segítségével gyorsan és könnyedén készíthetsz ízletes ételeket >>>

  • Tapadásmentes gránit bevonatos felület
  • Levehető szilikon fogantyúval
  • Sütőben is használható

DE van MÉG egy JÓ HÍREM!

A kedvezmények összeadódnak! Új klubtagoknak érdemes kihasználniuk a lehetőséget! Hiszen a klubtagság kezdetén jogosult vagy a professzionális csomagunkra, amiben alapból 14 db termékhez juthatsz hozzá -50% kedvezménnyel!!! Jól látod, ekkora kedvezményt kaphatsz erre a csomagra. Erről ebben a cikkemben írtam már, itt olvashatsz róla>>>

Tehát már nyertél is.

Gondold végig mennyi ajándékot kaphatsz a 10 Ft-os és 99 Ft -os termékeken kívűl, összesen az elkövetkezendő 3 hónapban, főleg ha hozod a barátnőidet is! Több mint 40.000 Ft értékű ajándék amit bezsebelhetsz! Neked is kell ugye?

Vásárolj online, még többet még olcsóbban! ?  de kereshetsz is vele annyit, amennyit csak szeretnél ? törzsvásárlóként ajánlod a klubot a szomszédnak vagy a barátnődnek és már nem csak kedvezményesen vásároltál de kerestél is velünk!
Az ősz a legjobb időszak arra, hogy kihasználd a Betterware adta lehetőségeket. Markold fel a jutalmakat és a plusz kedvezményeket!

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Tehát minden termékre még az akciósokra is alapból 23% kedvezményt kapsz. Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Cipelned sem kell hiszen házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Jutalmazzák a vásárlásaidat

9 + 15 =

soós anita
  • anitasoos.hu@gmail.com
  • +36 306258718