klubtagoknak járó kedvezmények

betterstyle_nyáriakció_katalógus_ajándék_soósanita_anitasoos.hu_hírek
Nem vagy még klubtag? De szeretnél nagykereskedelmi áron -23%-al kedvezményesebben vásárolni bezsebelni az ajándékokat? Most itt a lehetőség!

Csatlakozás esetén klubtagoknak 23% kedvezmény a BetterStyle katalógus árból.

A klubba történő csatlakozás nagyon egyszerű és kötelezettségmentes csak néhány percet vesz igénybe. Töltsd ki az összes kötelező, piros csillaggal megjelölt mezőt. Az utolsó lépésben megkapod az egyedi BetterStyle Független Képviselői számot.

 

AJÁNDÉK AZ ELSŐ MEGRENDELÉSEDHEZ!

Júnusban is új jutalmak várják a klubtagokat a „Könnyű Start” program 1. és 2. lépésében, ezért most még több ajándékot kapsz! Ráadásul emelkedett a könnyű start értéke is, májustól 22.820 Ft értékben kaphatsz ajándékokat. (előtte 20.090 Ft volt) Legyél klubtag májusban és zsebeld be őket most!

 

Betterstyle ajándékok_könnyűstart_anitasoos.hu-májusi hírek

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint, a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Cipelned sem kell, mert házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Jutalmazzák a vásárlásaidat

2 + 13 =

soós anita
  • anitasoos.hu@gmail.com
  • +36 306258718