Novemberi Ajándékeső
Legyél klubtag te is novemberben
Klubtag leszek

Miért éri meg novemberben

klubtaggá válni??

Mert rengeteg ajándék vár rád!

HA klubtagságod kezdetének hónapjában (NOVEMBERBE) rendelsz is bármilyen értékeben pl. karácsonyi ajándékokat vagy csak magadnak, bezsebelheted a 9 ft-os és 99 ft-os termékeket is! DE tiéd lehet rengeteg ajándék több mint 40.000 Ft értékben! Na ugye, hogy megéri? ?

A gombra kattintva már lapozhatod is a katalógusunkat! 🙂

EZ nem minden!

Ha hozod a barátnődet, vagy a szomszédodat is aki, szintén bevásárol, plusz kedvezményekben és ajándékokban részesülhetsz! Ugye milyen jó?

Klubtagság előnye

TUDTAD? hogy klubtagok nálunk alapból vásárolnak, még az akciós termékeket is. Rendszeresen kapnak külöböző ajándékokat vagy plusz kedvezményeket is! Ez egy örökös kedvezmény! Már korábban írtam ebben a cikkemben >>>

HA ügyesen vásárolsz, akkor részt veszel az ajándékozási programunkban, ahol 3 hónap alatt megszerezhetsz 17.900 Ft értékben termékeket ? ami nem olyan rossz azért ugye? A programban a hónapok ajándékait az alábbi képen látod. Vagy csak kattints IDE érte >>>

DE van egy JÓ HÍREM!

A kedvezmények összeadódnak! Új klubtagoknak érdemes kihasználniuk a lehetőséget! Hiszen a klubtagság kezdetén jogosult vagy a professzionális csomagunkra, amiben alapból 14 db termékhez juthatsz hozzá -50% kedvezménnyel!!! Jól látod, ekkora kedvezményt kaphatsz erre a csomagra. Erről ebben a cikkemben írtam már, itt olvashatsz róla>>>

Tehát már nyertél is.

Gondold végig mennyi ajándékot kaphatsz a 9 Ft-os és 99 Ft -os termékeken kívűl, összesen az elkövetkezendő 3 hónapban, főleg ha hozod a barátnőidet is! Több mint 40.000 Ft értékű ajándék amit bezsebelhetsz! Neked is kell ugye?

Vásárolj online, még többet még olcsóbban! ?  de kereshetsz is vele annyit, amennyit csak szeretnél ? törzsvásárlóként ajánlod a klubot a szomszédnak vagy a barátnődnek és már nem csak kedvezményesen vásároltál de kerestél is velünk!
Az ősz a legjobb időszak arra, hogy kihasználd a Betterware adta lehetőségeket. Markold fel a jutalmakat és a plusz kedvezményeket!

Miért is éri meg Neked, hogy klubtag vagy?

  1. Mert nagykeráron töltheted fel a háztartásodat olyan termékekkel amelyeket mindennap használsz! Így nem idegennél hagyod a pénzedet a boltban hanem magadnál, a saját üzleteben! Akár 90%-os kedvezményt is kaphatsz!
  2. Mert olyan termékek kerülnek a háztartásodba és olyan termékeket használsz amik jobb minőségűek mint a bolti, tehát kevesebbet kell belőlük használni  alkalmanként, így tovább tart! Ezáltal környezet tudatosabbá is tudsz válni, és még megtakarításod is keletkezik!
  3. Mert cipelned sem kell hiszen házhoz hozza a futár!
  4. Ha jól vásárolsz nincs szállítási díjad sem, de kaphatsz szállítási díj akciót is!
  5. Mert jutalmazzák a vásárlásaidat